tiistai 29. kesäkuuta 2010

Tyyntä myrskyn edellä

Hojo hojo! Emme ole kadonneet, kunhan pidimme pidemmän tuumailutauon. Sen tuloksia käyn nyt julkisesti tilittämään!

RailAway 3:n tuotanto on lähtenyt liikkeelle. Kesäkuu on kulunut ryhmittymiseen ja ideointiin ja heinäkuussa ideoidaan rutkasti lisempää sekä käsikirjoitellaan. Elokuussa hiotaan skriptimöhkäle hiilestä timantiksi ja syyskuussa ammutaan reissuun. RA3 tulee olemaan skarpein, räväkin, särmin ja vauhdikkain demo - se tehdään täysillä ja sen jälkeen demoja ei enää tehdä. Tämä on nyt tässä, all-in ja viimeinen puristus. Kolmosdemo tehdään sillä asenteella, että nyt painetaan kaikki mahdollinen irti, koska seuraavaa mahdollisuutta ei enää tule.

Tulevana kohteena toimii Bulgaria, tuo rikollisen halpojen hintojen, letkeitten rantojen, ruokkoamattoaman maaseudun ja jylhän luonnon Eldorado. Valinta oli loppujen lopuksi suhteellisen helppo: harva suomalainen tuntee Bulgariaa Sunny Beachin (hrrr) ulkopuolelta ja edullisuus yhdistettynä turismin harvakseltaan syövyttämään itäeurooppalaiseen valtioon on RailAwayn ominta tonttia.

Tiimimme muodostui viimeiseen malliinsa kesäkuun kuluessa. Heittäydyn syrjään tuottajanpallilta ja postin ottaa hoitaakseen Keijo "Pepsi" Lahtinen. Samainen mies siirtyy myös juontajaksi kameran eteen. Keken maanläheinen, hyväntuulinen letkeys tuo dynamiikkaa meikäläisen viulunkielimäisen pätemisen sekaan. Ensimmäisistä palavereista lähtien uusi porukka on tuntunut luontevalta ja meininki helvetin hyvältä - fiilikset eivät ole koskaan olleet näin korkealla!

Ja kyllä, alun perin tarkoituksenamme oli etsiä naispuolinen juontaja. Vastaus siihen, miksi sellaista ei tulevassa demossa ruudulla nähdä, on yksinkertainen: emme löytäneet ketään sopivaa. RA rakentuu voimakkaasti ruutukemian ja rennon ilmapiirin varaan ja uppo-oudon ihmisen pulttaaminen kiinni ohjelmaan tässä vaiheessa olisi palauttanut meidän Latvia-demon rämpimiseen. Jatkamme kuitenkin feministisellä linjalla ja lupaamme, että kolmosdemosta löytyy kiinnostavaa tiirattavaa myös kauniimmalle sukupuolelle.

Näin on alkanut RailAwayn toistaiseksi viimeinen matka. Teemme kaikkemme, jotta niitä tulisi vielä lisää.

- Iikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti