tiistai 22. maaliskuuta 2011

Se on nyt valmis!

Hiiohoi!

Ämpyilyn, säätämisen, härväämisen ja loputtoman työstämisen jälkeen voimme hyvillä mielin todeta, että RailAway 3: Bulgaria on viimein valmis.

Ensi viikko on meille juhlaviikko, sillä silloin on luvassa peräti kaksi ensiesitystä! Fyysinen enskari pidetään 29.3.2011 kello 13-14 Oulun seudun ammattikorkeakoulun Kulttuurialan yksikössä (Kotkantie 1, Oulu) - tilaisuuteen on vapaa pääsy ja luvassa on ultimaattinen RailAway-elämys järettömän kokoiselta kankaalta. Kyseisessä tilaisuudessa on paikalla koko RA-rökörössi, joten kysymyksiä reissailusta tahi ohjelman tekemisestä sopii esittää. Tapahtuman FB-event löytyy tästä.

Koska kyseinen ajankohta on työssäkäyvälle hankala ja fanejamme löytyy pisin mualimaa, keskiviikkona 30.3.2011 pilottijaksomme läsähtää nettieetteriin! Suomenkielisillä teksteillä varustettu versio löytyy keskipäivän jälkeen Vimeo-palvelusta ja enkkusubeilla varustettu versio Youtubesta. Kyseisen tapahtuman FB-eventiin voi heittäytyä mukaan täällä.

Takana on lähes kolmen vuoden työ, tuhansia kilometrejä, tarinoita, muistoja - vaikka aina ei ole ollut huippuhauskaa, hetkeäkään en vaihtaisi pois. Enkä millään tahtoisi tarinamme päättyvän tähän. Niinpä pyydänkin kaikkia blogin lukijoita jeesaamaan meitä tässä viimeisessä rynnäkössä - kutsukaa tuttujanne enskareihin, pistäkää traileria kiertoon ja kun jakso pompsahtaa nettiin, älkää kursailko sen levittämisessä!

Tästä se lähtee, viimeiset vedot - kohta ollaan perillä!

- Iikka

1 kommentti: