sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tahdon nähdä tulen jonka savua jo haistelen - kiitorata on kuuma

Nyt kun kaikki pahin pakkaaminen ja lähtösäätö alkaa olla hallinnassa, voin hetkeksi pysähtyä tietokoneen ääreen kokoamaan itseni ja ajatukseni. Lähtö Slovakiaan on siis noin parin tunnin päästä, ja tuntuu että kaikki on vieläkin hajallaan - vaikka toivon kovasti, ettei ole!

Ympäri mun kämppää lojuu muistiinpanoja pakkailuista. Niiden perusteella saa sitten helposti kamansa nakattua rinkkaan ja koko hommaan tuhrautuu noin puolet vähemmän aikaa mitä satunnaisella tavaroiden haalimisella. Viimeisimmät muistiinpanot koskevat lähinnä asunnon kuntoa: roskien vienti, jääkaapin tyhjennys, tiskien tiskaus, kasvien kastelu (niiden harvojen, jotka vielä ovat sinnikkäästi elossa!), pullojen vieminen kauppaan, ei mainoksia-kyltti oveen. Odotan innolla mitä unohdan - sen minkä asuntoonsa mätänemään jättää, se kuukauden päästä sinua ovella moikkaa kun tulet takaisin....

Keskiviikkona tuli sitten pidettyä vahingossa läksiäisjuhlatkin - mikä tahansa syy pippaloihin kelpaa meikäläiselle! Tarkoitus oli pitää parin henkilön illanistujaiset, mutta lopulta laskin 33 neliön yksiöstäni 17 juhlavierasta. Oli mahtavat kemut! Ja pahoitteluni heille, jotka kokevat jääneensä ilman kutsua - nämä juhlat tapahtuivat siis täysin spontaanisti ja puolivahingossa, täysin suunnittelematta. Lupaan, että jos tältä reissulta taas hengissä selviää niin sitten pidetään tervetulojuhlat, jonne lupaan käskeä kaikki ketkä tiedän - ja vähän muitakin... (niin ja pikkuvinkki: älkää missään nimessä ikinä pitäkö läksiäisiä lähtöä edeltävänä päivänä. Asunto näytti olevan tornadon jäljiltä, ja se mun päässä jyskyttävä tango deliriumki vain nopeutti tahtiaan seuraavan illan mittaan....)

Mutta nyt on lähdettävä haistelemaan maailman tuulia ja aiheuttamaan kauhua ja pahennusta muihin kulttuureihin. Pysykäähän linjoilla, lupaamme että mahdollisuuksien mukaan tämän päivityksen jälkeen ainakin meidän kaksikolta (nappaan nimittäin Matiaksenkin mukaan!) mahdollisuuksien mukaan alkaa puskea tänne myös videoklippejä ja kuvia. Tiedän; tuskin maltatte odottaa! ;)

sisko tahtoisin jäädä
mutta moottoritie on kuuma
kaupunkien valot mulle huutaa
tahtoisin selittää, mutta laiva odottaa
sä olet mulle unelmaa mutta maailma on totta


- Terhi (ja Matias)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti